top of page

Karrier

Miért a  suIT Solutions a tökéletes választás?

Mert…

  • alkalmazásfejlesztésben tényleg „otthon vagyunk”;

  • magyar tulajdonú középvállalatként, és multinacionális ügyfeleinknek köszönhetően a kihívásokkal teli nagyvállalati projekteket, valamint a rugalmas cégméret előnyeit egyszerre élvezhetjük;

  • jelentős banki, biztosítói tapasztalataink és széles körű szolgáltatás portfóliónk miatt érdemes nálunk dolgozni.

 

Mert környezet és közösség…

…nálunk éppolyan fontos, mint a munka. Hiszünk a hatékony csapatmunka és a pozitív hozzáállás hosszú távú sikerében, és segítünk abban kollégáinknak, hogy a munkahelyi- és magánélet egyensúlya megvalósítható legyen számukra. Kiemelt fontosságúnak tekintjük, hogy a modern irodai környezeten felül kreatív és hatékony munkát támogató légkört alakítsunk ki, vagyis a suIT Solutions ne csak olyan munkahely, hanem olyan közösség is legyen, ahová jó tartozni.

Projektjeink…

…változatos, innovatív IT projektek, melyeknek köszönhetően új tapasztalatok és széles körű karrier lehetőségek várnak azokra, akik csatlakoznak hozzánk. Közösen kialakított vállalati értékeinkre támaszkodva arra törekszünk, hogy a folyamatos tanítást, tanulást és tudásmegosztást ösztönözzük.

Szakembereink…

…jelentik számunkra a legnagyobb értéket, hiszen kollégáink erőfeszítése és elkötelezettsége nélkül nem tudnánk hosszú távon is magas minőségű szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinknek. Minden kollégánk előtt nyitva áll a lehetőség a szakmai fejlődésre és a vezetői képességek kibontakoztatására. Ahogy a technológia maga, mi is folyamatosan keressük és ösztönözzük a fejlődést, az új ötleteket, azaz a leghatékonyabb utat ügyfeleink és munkatársaink sikeréhez. Szeretne ilyen helyen dolgozni? Ossza meg velünk tapasztalatait, vagy akár csatlakozzon profi szoftverfejlesztő csapatunkhoz!

Fejlesztői csapatunkat nem adott pozíciók mentén, hanem projektmunka alapon bővítjük folyamatosan, ezért ha úgy érzed, hogy köztünk a helyed, akkor küldd el az önéletrajzodat a jelentkezes@suitsolutions.eu emailcímre és mi felvesszük Veled a kapcsolatot!

 

A foglalkoztatás feltétele a magyar nyelvtudás!

bottom of page